Receiver NAD M33 | Elektromic Geel - Herentals - Lier
Menu
Winkelwagen
NAD Receiver M33
NAD Receiver M33
NAD Receiver M33
NAD Receiver M33
NAD Receiver M33
NAD Receiver M33
NAD Receiver M33
NAD Receiver M33

NAD Receiver M33

  • Merk NAD
  • EAN: 0786357001395
  • Model 510326
  • Type versterker: Stereoreceiver
  • Aantal audiokanalen: 2
  • Aantal HDMI-ingangen: 1
  • Aantal optische ingangen: 2
Elektromic Geel Op bestelling
Elektromic Herentals Op bestelling
Elektromic Hove Op bestelling
Elektromic Lier Op bestelling
Centraal Magazijn Op bestelling
€ 5.499,00
Excl. BTW: € 4.544,63

Product

In zijn eenvoudigste vorm is de M33 BluOS™ ingeschakelde DAC/versterker een ultra-high-performance streaming versterker met een superieur audiofiel geluid. Als een BluOS ingeschakelde component kan de M33 worden gecombineerd met andere spelers in een BluOS ecosysteem van draadloos genetwerkte muziekspelers in het hele huis voor een uitstekend audiosysteem voor het hele huis. Met de toepassing van de nieuwe Purifi Eigentakt™ Hybrid Digital-versterkertechnologie volgt de M33 de lange traditie van NAD in het identificeren en ontwikkelen van geavanceerde versterkingstechnologie. Met een minimum van 200W per kanaal op de tap, is het resultaat levensechte prestaties, geïllustreerd door ultralage vervorming en ruis.

De lat is hoger gelegd met de Masters M33 BluOS Streaming DAC-versterker.

Ons vlaggenschipmodel bouwt voort op een opmerkelijk succes met geavanceerde functies, cutting-Edge-technologie en een hoog vermogen.

Maakt deel uit van een groeiend ecosysteem van compatibele producten en BluOS integreert hardware en software voor een uitzonderlijke gebruikerservaring. Het enige echte draadloze High Resolution multi-room systeem dat vandaag de dag beschikbaar is, BluOS ondersteunt de nieuwe standaard voor High Res streaming, Master Quality Authenticated (MQA). BluOS Ook ondersteunt het meer dan 20 gratis en betaalde abonnementsdiensten en ondersteunt het lokaal opgeslagen muziekbibliotheken. Met BluOS, de M33 behoudt alle audiofiele functies en voegt verder een scala aan faciliteiten toe die de mogelijkheden uitbreiden en tegelijkertijd het gebruiksgemak vereenvoudigen. De M33 kan worden bediend met de BluOS app, de meegeleverde afstandsbediening of via handsfree bediening met een Amazon Alexa of Google Assistant apparaat, het frontpaneel hoeft nooit te worden aangeraakt.

DIRAC Live Room Correctie aan boord

Deskundigen zijn het erover eens dat de ruimte-akoestiek de zwakste schakel is in de meeste geluidssystemen met een verslechterende klankbalans en -dynamiek. Dirac, een van de meest gewaardeerde kamercorrectiesystemen die er zijn, past zich niet alleen aan voor de frequentierespons, maar optimaliseert in tegenstelling tot andere kamercorrectiesystemen ook de impulsrespons. Door het optimaliseren van de luidspreker/kamer-interface klinkt muziek natuurlijker en levensechter. De M33 wordt geleverd met een precisie-microfoon om de ruimte op en rond de luisterplek te meten, zodat uw systeem nauwkeurig kan worden gekalibreerd voor optimale prestaties. Zelfs de meest geavanceerde luidsprekers kunnen aanzienlijk worden verbeterd met behulp van Dirac-kalibratie. Elk van de 5 Dirac-geheugensleuven kan een unieke kamermeting of verschillende frequentiedoelcurves opslaan die passen bij een bepaalde muzieksmaak of een bepaald genre. De M33 ondersteunt ook de geavanceerde 'Bass Control'* functie van Dirac met twee onafhankelijke subwooferuitgangen.

Flexibiliteit Voldoet aan de lange termijn waarde

In zijn standaardvorm is de M33 zeer compleet met een breed scala aan in/uitgangen, BluOS, Dirac, HDMI en meer reeds volledig geïntegreerd. Het zal voldoen aan de eisen van de meest veeleisende gebruikers. Om het risico van toekomstige veroudering te minimaliseren, wordt de M33 geleverd met twee MDC (Modular Design Construction) sleuven die verdere uitbreiding mogelijk maken. NAD introduceerde het MDC-platform ruim tien jaar geleden en maakte het mogelijk om producten te updaten met nieuwe technologieën die ten tijde van de introductie nog niet eens bestonden.

Aansluiting en draadloze flexibiliteit

Of het nu gaat om het aansluiten van digitale of analoge bronnen, de M33 is goed uitgerust voor dit alles: 6 digitale ingangen en 3 analoge ingangen, waaronder MM phono. Rondom het achterpaneel bevinden zich twee sets luidsprekeruitgangen die geschikt zijn voor bi-wiring en een stereo-subwooferuitgang met een volledig configureerbare Digital Crossover. Airplay 2 en Bluetooth AptX-HD maken lokale draadloze streaming vanaf een telefoon of tablet mogelijk.

*Sommige functies zullen beschikbaar zijn via een toekomstige software-update

Phono en koptelefoon zijn niet vergeten

De M33 heeft een hoogwaardige MM Phono-ingang die de concurrentie aangaat met gespecialiseerde buitenboordmotoren. Nauwkeurige RIAA-nivellering, een slimme fase-annulering van infrasoon filter en een enorme overbelastingsmarge zorgen ervoor dat het beste in lp's naar boven komt. Bovendien zullen koptelefoonliefhebbers genieten van het geluid van de discrete hoofdtelefoonversterker, die in staat is om zelfs vlakke en hoge impedantie studiotelefoons aan te sturen. Met een hoge spanning en lage uitgangsimpedantie zal de hoofdtelefoon op zijn best klinken. Voor degenen die willen genieten van hun koptelefoon, maar niet aan een kabel zijn vastgemaakt, maakt de geïntegreerde Bluetooth AptX-HD-module het eenvoudig om ook van een draadloze koptelefoon te genieten.

Aantrekkelijk design met uitstekende ergonomie

Het volledig gelegeerde casework is elegant en toch praktisch. De enkele regelknop voor het volume wordt aangevuld met een TFT-kleurentouchscreen. Stijve panelen met magnetische iso-punt-voeten vormen een solide basis voor de meerlagige printplaten en de ingewikkelde interne constructie. De M33 maakt gebruik van een volledig moderne en frisse kijk op de traditionele stereoversterker, met functies en prestaties uit de toekomst.

Smart Home Integration Gemakkelijk gemaakt

BluOS biedt handsfree bediening met volledige integratie van elk Amazon Alexa of Google Assistant apparaat. Via Airplay 2 is bediening ook mogelijk met Siri. Er is veel moeite gedaan om de M33 volledig compatibel te maken met alle toonaangevende smart home systemen van toonaangevende bedrijven als Apple, Crestron, Control4, Lutron, KNX en vele andere. Dit betekent dat de integrator of gebruiker samen met verlichting, zonwering, HVAC en beveiliging het BluOS multi-room muzieksysteem naadloos kan bedienen via een gemeenschappelijke interface. Alle integraties zijn gecertificeerd voor een betrouwbare werking. De aangepaste BluOS apps voor iOS- en Android-tablets en -telefoons, evenals de bediening van het bureaublad vanaf Windows en Apple OS zijn gratis beschikbaar en worden regelmatig geüpdatet.

Aansluitingen
12V trigger in 1 x
12V trigger out 1
Aantal coaxiale ingangen 2
Aantal HDMI-ingangen 1
Aantal optische ingangen 2
Aantal phono-ingangen 1
Aantal subwooferuitgangen 2
Aantal USB-poorten 1
Aantal XLR-ingangen (gebalanceerd) 2
Hoofdtelefoonaansluiting Ja
Infraroodingang (IR) 1 x
Netwerkaansluiting Ja
Pre-out 2
RS-232C Ja
USB-aansluiting Ja
Afspeelmogelijkheden
Geschikt voor multiroom Ja
Hi-res audio Ja
Radio-ontvangst Internetradio
Streaming muziekdiensten Ja
Algemeen
Aantal audiokanalen 2
Type versterker Stereoreceiver
Uitgangsvermogen per kanaal 200 W
Audio
D/A-omvormer 32-bit / 384 kHz
Bediening
Afstandsbediening Ja
Koppeling met app Ja
Smart home platform Amazon Alexa, Google Assistant
Connectiviteit
AirPlay AirPlay 2
Bluetooth Ja
Bluetooth-versie 5.0
Wi-Fi Ja
Wi-Fi-standaarden Wi-Fi 802.11ac (Wi-Fi 5)
Energieverbruik
Elektrisch verbruik (stand-by) 0,5 W
Fysieke kenmerken
Breedte 43,5 cm
Diepte 39,6 cm
Gewicht 9,7 kg
Hoogte 13 cm
Kleur Zwart
Gebruiksgemak
Automatische set-up Dirac Live

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha