Stofzuiger Filter Miele SF-H 10 AirClean Plus filter | Elektromic Geel - Herentals - Lier
Menu
Winkelwagen
Miele Stofzuiger Filter SF-H 10 AirClean Plus filter
Original by Miele

Miele Stofzuiger Filter SF-H 10 AirClean Plus filter

  • Merk: Miele
  • EAN: 4002514583839
  • Model: 7364560
  • Geschikt voor merk: Miele
Elektromic Geel Tijdelijk uitverkocht
Elektromic Herentals Tijdelijk uitverkocht
Elektromic Hove Tijdelijk uitverkocht
Elektromic Lier Tijdelijk uitverkocht
Centraal Magazijn Tijdelijk uitverkocht
€ 41,99
Excl. BTW: € 34,70

Product

HEPA filter (speciaal aanbevolen voor personen met een stofallergie) voor de Miele steelstofzuigers Cat & Dog Mini 1500, Electronic 1400, S 140 - S 157, S 163 - S 168. Hij filtert ook minuscule partikeltjes en zorgt op die manier voor een maximale luchthygiëne.

Timestrip

Sommige originele Miele-filters hebben een Timestrip®. U activeert deze nieuwe, direct op het filter aangebrachte vervangingsindicator als u het filter in het apparaat plaatst door stevig op de pijl te drukken. Als het balkje helemaal rood is, is de filter vol en moet hij worden vervangen. De Timestrip® helpt u om toezicht te houden op de optimale werking van de filter.

Gerust ademhalen

Het Miele AirClean-filtersysteem filtert meer dan 99,9% van de stofdeeltjes.- Bijzonder scheurvaste HyClean-stofzakken met automatische afsluiting- Beschermend motorfilter dat zorgt dat de vertrouwde kwaliteit van uw Miele-stofzuiger behouden blijft- AirClean-uitblaasfilter voor schone lucht binnenshuis

Actief-air-clean-filter voor schone lucht in huis

Bij Miele kunt u kiezen uit drie verschillende uitblaasfilters: Het actief-air-clean-filter van Miele verwijdert storende geurtjes - ideaal voor huisdierbezitters of huishoudens met rokers.

HEPA AirClean-filter voor mensen met een allergie

Bij Miele kunt u kiezen uit drie verschillende uitblaasfilters: De HEPA AirClean-filter filtert zelfs fijn stof en allergene stoffen ideaal voor mensen met een allergie voor huisstof. De Timestrip® geeft aan wanneer u het filter moet vervangen.

Functies
Geschikt voor merk Miele

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha