Menu
Winkelwagen
Peugeot Pepermolens Paris U'Select 12cm 23362 naturel

Peugeot Pepermolens Paris U'Select 12cm 23362 naturel

  • Merk Peugeot
  • EAN: 4006950023362
  • Model 23362
  • Materiaal: Hout
  • Hoogte: 12 cm
  • Kleur: Bruin
Elektromic Geel Voorradig in de winkel
Elektromic Herentals Op bestelling
Elektromic Lier Op bestelling
€ 27,50
Excl. BTW: € 22,73

Product

Paris u'select Pepermolen 12cm naturel

De zeer herkenbare serie Paris omvat het klassieke – en allerbekendste – model van Peugeot. Deze molens bieden de grootste keuze aan modellen, afwerking en maten. Afhankelijk van het model zijn ze verkrijgbaar van 10 tot 110 cm en in vier verschillende uitvoeringen: blank gelakt, chocoladebruin, zwart gelakt en rood gelakt.
Voorzien van het u’Select systeem waarmee de grofheid van de maling nauwkeurig kan worden ingesteld.

De pepermolen Paris u’Select naturel, symbool van de historische knowhow verenigt charme en vindingrijkheid. Zijn gepatenteerde systeem voor een instelbare maalgraad geven hem een extra troef bij het gebruik.

Iconisch stuk

De pepermolen Paris u’Select naturel 12 cm, iconisch stuk van tweehonderdjarige knowhow, combineert esthetiek met vindingrijkheid ten dienste van een sublieme smaak en de zintuigen. De manuele molen Paris, met zijn Peugeot-maalwerk voor peper, bedacht om de aroma’s van peperkorrels te onthullen, is een must voor de bereiding en het op smaak brengen van uw gerechten. Zijn u’Select-systeem voor een instelbare maalgraad biedt u ook de mogelijkheid om makkelijk de maalgraad te selecteren die het beste past bij uw smaak. Plaats de ring in de voet van uw molen hiervoor in op 1 voor een uiterst fijne maalgraad en op 6 voor een veel grovere maalgraad.

Algemeen
Elektrisch Nee
Functies
Instelling korrelgrootte Ja
Fysieke kenmerken
Hoogte 12 cm
Kleur Bruin
Materiaal Hout

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha