L’essentiel du sommelier
Menu
Winkelwagen
Peugeot Kurkentrekkers L’essentiel du sommelier

Peugeot Kurkentrekkers L’essentiel du sommelier

  • Merk: Peugeot
  • EAN: 4006950200725
  • Model: L’essentiel du sommelier
Elektromic Geel Voorradig in de winkel
Elektromic Herentals Op bestelling
Elektromic Hove Op bestelling
Elektromic Lier Op bestelling
Centraal Magazijn Op bestelling
€ 39,00
Excl. BTW: € 32,23

Product

Clavelin kurkentrekker + Epivac vacuümpomp

Twee essentiële instrumenten om de magie van de oenologie te waarderen en te laten voortleven. Ontkurken in één beweging met de kurkentrekker Clavelin en zijn gepatenteerd maalwerk (met geïntegreerde capsulesnijder en flesopener). Bewaren met de vacuümpomp Epivac en zijn twee doppen. De onmisbare accessoires van wijn steeds binnen handbereik.

In deze koffer, ideaal voor de liefhebbers van proeverijen, ontdekt u de Clavelin sommelier kurkentrekker die wordt meegeleverd met de Epivac vacuümpomp. Nadat u uw fles in alle eenvoud hebt geopend, zult u de aangebroken fles makkelijk kunnen bewaren zonder de aromatische kwaliteiten van uw wijn te verliezen.

Clavelin kurkentrekker : Hij is tegelijkertijd compact en uitermate geniaal voor alle soorten kurken. De Peugeot kurkentrekker Clavelin, uitgerust met een gepatenteerd systeem, opent een fles in één beweging. Deze sommelier kurkentrekker heeft ook een capsulesnijder en flesopener.

Epivac : U kunt uw open fles wijn enkele dagen bewaren dankzij de Peugeot vacuümpomp “Epivac”. Dit hulpmiddel om wijn te bewaren maakt de resterende wijn luchtledig. Epivac wordt geleverd met 2 wijndoppen.

Algemeen
Elektrisch Nee
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendig Nee

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha