Menu
Winkelwagen

Mosquito Silence VU6410F0

Mosquito Silence VU6410F0
Mosquito Silence VU6410F0
Mosquito Silence VU6410F0
Mosquito Silence VU6410F0
Mosquito Silence VU6410F0
Mosquito Silence VU6410F0
Mosquito Silence VU6410F0
Mosquito Silence VU6410F0
Mosquito Silence VU6410F0
Mosquito Silence VU6410F0
Mosquito Silence VU6410F0
  • Merk Rowenta
  • EAN: 3121044105777
  • Model VU6410F0
Elektromic Geel Op aanvraag
Elektromic Herentals Op aanvraag
Elektromic Lier Op aanvraag
€ 119,99
Excl. BTW: € 99,17

Product

Bestrijd hoge temperaturen en vervelende muggen in één keer! Geniet van intense verfrissing en maximale bescherming tegen muggen, elke nacht opnieuw, met de Rowenta Mosquito Silence staande ventilator.

De vijf bladen zorgen voor een krachtige luchtstroom met 4 snelheden die perfect aansluiten bij ieders behoefte, met een stille modus voor ongestoord comfort. Tegelijkertijd zorgt de combinatie van de luchtstroom van de ventilator en de oscillatie voor een brede, homogene verspreiding van het anti-muggenproduct, waardoor het dubbel zo effectief werkt als een klassiek verspreider voor in het stopcontact. De ventilator is compatibel met de meeste anti-muggenmerken die verkrijgbaar zijn op de markt. Deze ventilator beschikt over een intuïtief bedieningspaneel en een handige afstandsbediening om elke optie eenvoudig te kunnen bedienen.

De ventilator waar muggen niet tegenop kunnen

Bestrijd hoge temperaturen en muggen tegelijkertijd met de nieuwe Rowenta Mosquito Silence staande ventilator. Intense verfrissing en maximale bescherming tegen muggen, elke nacht opnieuw, met deze gebruiksvriendelijke ventilator die ook erg comfortabel is dankzij de stille modus en de afstandsbediening.

Anti-muggenbescherming waar u op kan rekenen

De luchtstroom van de ventilator verbetert de verspreiding van het anti-muggenproduct waardoor het twee keer meer effect heeft dan een klassieke verspreider voor in het stopcontact en u bent zeker van uw bescherming tegen muggen voor tot wel 60 nachten. Comfortabel, veilig en ergonomisch, open gewoon het deurtje boven het bedieningspaneel, bevestig het flesje met anti-muggenproduct op het verbindingsstuk, sluit het deurtje en druk op de "anti-muggen" knop om te activeren.

Intense verfrissing

De vijf bladen zorgen voor een krachtige luchtstroom (tot 65m3/min) met 4 snelheden (waaronder stille modus) die perfect aansluiten bij ieders behoefte, terwijl het oriënteerbaar rooster (40 cm diameter) en de elektronische oscillatie zorgen voor een betere luchtverspreiding. Snelheid kan +/- 10% afwijken afhankelijk van het product.

Silence

Twee keer stiller dan Mosquito Protect, dankzij de stille modus (50dBA) kan u er dag en nacht ongestoord gebruik van maken.

Extreem gebruikscomfort

Beheer eenvoudig alle instellingen (anti-muggenfunctie, timer, snelheden, oscillatie) via het intuïtief elektronisch bedieningspaneel en/of de handige afstandsbediening. 

Anti-muggen compatibiliteit

Compatibel met de meeste merken verkrijgbaar op de markt, dankzij het inbegrepen aansluitstuk.

Algemeen
Aantal snelheden 4
Soort ventilator Tafelventilator
Volume ruimte 58 m³
Bediening
Afstandsbediening Ja
Oscillatie instelbaar Ja
Energieverbruik
Geluidsniveau 50 dB(A)
Ergonomie
In de hoogte regelbaar Ja
Filtering
Voorzien van filter Nee
Fysieke kenmerken
Breedte 44 cm
Diepte 44 cm
Hoogte 144 cm
Kleur Wit
Luchtstroom 58 m³
Gebruiksgemak
Blaas sterktes 6
Timerfunctie Ja
Transportwieltjes Nee
Oplossing
Warmte Nee
Stroom
Vermogen 60 W

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha