DGC 6660 XXL cs
Menu
Winkelwagen
Miele DGC 6660 XXL cs
A

Miele DGC 6660 XXL cs

  • Merk Miele
  • EAN: 4002515298565
  • Model DGC 6660 XXL cs
  • Automatische programma's: 1
  • Bediening op afstand: Optioneel
  • Boven- en onderwarmte (conventioneel): Ja
  • Bovenwarmte: Ja
Elektromic Geel Voorradig in de winkel
Elektromic Herentals Op bestelling
Elektromic Hove Op bestelling
Elektromic Lier Op bestelling
Centraal Magazijn Op bestelling
€ 3.999,00
Excl. BTW: € 3.304,96
Tags: DGC6660XXLcs PureLine Miele Oven Inbouw-ovens ovens

Product

Combi-stoomoven in XXL-formaat en CleanSteel. Perfecte resultaten dankzij MultiSteam-stoomtechnologie. Meer dan genoeg ruimte: de XXL-ovenruimte. Zeer eenvoudig - waterreservoir achter bewegend bedieningspaneel. Tot op de graad nauwkeurig - braden met de spijzenthermometer.

Stoomoven, oven en combi-stoomoven in één apparaat

De combi-stoomoven XL vervult al uw wensen. Als volwaardige stoomoven biedt hij talloze voordelen. Daarnaast is het apparaat een volwaardig uitgeruste oven met alle gebruikelijke ovenfuncties. Voor het ultieme bak- en braadresultaat kunt u met dit apparaat combi-koken, waarbij u gebruik kunt maken van vochtige en droge hete lucht.

Perfectie naar uw eigen smaak

Perfectie, geheel naar úw smaak – de Miele-stoomoven is ongekend veelzijdig en de ideale aanvulling op oven en kookplaat. Omdat de bereidingstijden bij koken met stoom en gewoon koken gelijk zijn, hoeft u uw kookgewoonten niet aan te passen. U kunt voorgerechten, soep, vis, vlees, groenten, bijgerechten of zoete gerechten afzonderlijk bereiden – of een compleet menu in één enkel kookproces. Aan speciale wensen voor het kookresultaat – beetgaar of zacht – wordt met de combinatie van combi-stoomoven van Miele voldaan. De MultiSteam-technologie staat voor een unieke en externe opwekking van stoom die zorgt voor perfecte resultaten. De stoom verspreidt zich via zes inlaatopeningen in de ovenruimte, waardoor de opwarmtijd wordt verkort, de stoom snel wordt verdeeld en gelijkmatige resultaten worden bereikt.

Flexibiliteit voor de beste bak- en braadresultaten

Stoomkoken en andere ovenfuncties in een zelf te kiezen combinatie: Temperatuur (40°C tot 225°C) en vochtgehalte (0% tot 100%) kunt u naar eigen inzicht snel opeenvolgend en in maximaal zes variaties instellen. Zo geniet u van een maximale flexibiliteit voor optimale resultaten bij het bakken en braden.

Alles in een handomdraai en perfect gebakken

U bereidt vlees, vis en gevogelte zoals u wilt en tot op de graad nauwkeurig: De spijzenthermometer meet de kerntemperatuur en informeert u over de resterende bereidingstijd. Toezicht houden op het bereidingsproces is niet meer nodig.

Veel ruimte voor creativiteit

Drie apparaten in één met de bruikbare inhoud van een grote oven: de ovenruimte heeft een inhoud van 68 liter wat u ongekende mogelijkheden biedt voor de bereiding van levensmiddelen.

Meer dan alleen een gebruiksvoorwerp

Met een speciale toets opent u het bedieningspaneel; erachter vindt u de water- en condensreservoirs en de snoerloze bratometer. Bij het openen van het paneel komen het water- en condensreservoir naar voren, zodat u ze eenvoudig kunt uitnemen. Zonder de deur van de bereidingsruimte te openen, kunt u het waterreservoir vullen en het condensreservoir leegmaken. Het paneel zelf staat iets schuin om u een optimaal zicht op het display te bieden.

Algemeen
Inhoud ovenruimte 68 Liter
Ovenhoogte Standaard kolomoven (60 cm)
Verwarmingswijze Multifunctie Hete lucht, Stoom
Bediening
Automatische programma's 1
Bediening op afstand Optioneel
Energieverbruik
Energieklasse A
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 3500 W
Nisbreedte (minimaal) 56 cm
Nisdiepte (minimaal) 55,5 cm
Nishoogte (minimaal) 59,5 cm
Onderhoud & Reiniging
Ontkalkingsprogramma Nee
Reiniging van de oven Katalyse
Ovenkenmerken
Boven- en onderwarmte (conventioneel) Ja
Bovenwarmte Ja
Brood/Patisserie Ja
Grill Ja
Ontdooifunctie Ja
Snel voorverwarmen Ja
Warmhouden Ja
Veiligheid
Kinderbeveiliging Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha