Apple TV 4K WiFi + Ethernet 128GB
Menu
Winkelwagen
Apple Mediaspeler Apple TV 4K WiFi + Ethernet 128GB
Apple Mediaspeler Apple TV 4K WiFi + Ethernet 128GB
Apple Mediaspeler Apple TV 4K WiFi + Ethernet 128GB
Apple Mediaspeler Apple TV 4K WiFi + Ethernet 128GB
Apple Mediaspeler Apple TV 4K WiFi + Ethernet 128GB
Apple Mediaspeler Apple TV 4K WiFi + Ethernet 128GB
Apple Mediaspeler Apple TV 4K WiFi + Ethernet 128GB
Apple Mediaspeler Apple TV 4K WiFi + Ethernet 128GB
Apple Mediaspeler Apple TV 4K WiFi + Ethernet 128GB
Apple Mediaspeler Apple TV 4K WiFi + Ethernet 128GB
Apple Mediaspeler Apple TV 4K WiFi + Ethernet 128GB
Apple Mediaspeler Apple TV 4K WiFi + Ethernet 128GB

Apple Mediaspeler Apple TV 4K WiFi + Ethernet 128GB

  • Merk: Apple
  • EAN: 0194253097297
  • Model: MN893FD/A
  • Wi-Fi: Ja
  • Streamingdiensten: Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade
Elektromic Geel Tijdelijk uitverkocht
Elektromic Herentals Tijdelijk uitverkocht
Elektromic Hove Tijdelijk uitverkocht
Elektromic Lier Tijdelijk uitverkocht
Centraal Magazijn Tijdelijk uitverkocht
€ 189,00
Excl. BTW: € 156,20

Product

  • Via Apple TV 4K (3e generatie) komen niet alleen de allerbeste tv?programma’s je huiskamer binnen, maar ook content van je favoriete devices en services van Apple. Dankzij 4K Dolby Vision, HDR10+ en Dolby Atmos is het net alsof je in de bioscoop zit.
  • De meegeleverde Siri Remote (3e generatie) met USB?C heeft een aanraakgevoelige clickpad waarmee je je Apple TV 4K heel makkelijk bedient. Je kunt ook gewoon je stem gebruiken. Daarnaast werkt Apple TV 4K als een woninghub, zodat je de controle hebt over al je favoriete slimme woning-accessoires
  • Apple TV 4K (Wi?Fi) heeft 64 GB opslagruimte, en Apple TV 4K (Wi?Fi + Ethernet) heeft 128 GB opslagruimte en ondersteunt Thread-netwerk­technologie.

De Apple ervaring. Alsof je in de bioscoop zit.

De nieuwe Apple TV 4K haalt Apple TV+, Apple Music en Apple Arcade naar je woonkamer. Je kunt ook genieten van je andere favoriete streamingdiensten, in onze beste video- en audiokwaliteit ooit. Allemaal met intuïtieve bediening, soepele samen­werking met je andere devices en slimme woning-accessoires, en de waanzinnig snelle A15 Bionic-chip. Kortom, al het mooiste van Apple. Op je grootste scherm.

Entertainment

Het beste op tv.
En het beste van Apple.

Bekijk bekroonde Apple Originals-series en ?films, andere favorieten op Netflix, Amazon Prime Video, MUBI en iTunes en nog veel meer. Speel superleuke games en ontdek muziek zoals dat alleen bij Apple kan. En kies uit duizenden briljante apps in de App Store. Op Apple TV 4K vind je meer dan alleen tv.

Apple TV-app. Kijk, huur of koop je favoriete series en films in één zorgvuldig beheerde app. Geniet van bekroonde Apple Originals-series en ?films van Apple TV+ in de kwaliteit die ze verdienen. Abonneer je op alle kanalen waar jij graag naar kijkt. En je kunt Apple TV+ met tot vijf andere gezinsleden delen zonder dat je nieuwe apps, accounts of wachtwoorden nodig hebt.

Apple TV+. Kijk series, films, entertainment voor kinderen en nog veel meer van de allerbeste televisie- en filmmakers. En elke maand komen er nieuwe Apple Originals bij.

Apple Music. Luister naar meer dan 90 miljoen nummers, 30.000 playlists en live-radio op het grote scherm. In de Songtekst-weergave kun je zelfs woord voor woord de tekst van je favoriete nummers meelezen.

Apple Arcade. Op het grote scherm zijn Apple Arcade-games nog leuker.1 Dankzij ondersteuning voor meerdere gebruikers­profielen kunnen gamers hun eigen levels, uitnodigingen en ranglijsten bijhouden, en snel van speler wisselen. En er zijn nu nog meer controllers geschikt voor Apple TV 4K, zoals die voor PlayStation en Xbox.

Foto’s. Met de gedeelde iCloud-fotobibliotheek is het makkelijker dan ooit om foto’s van het hele gezin op je tv te bekijken. Hiervoor hoef je alleen maar een gedeelde bibliotheek aan te maken op je iPhone of iPad. Je kunt dan anderen uitnodigen om foto’s en video’s toe te voegen, te bewerken of te verwijderen

Thuisbioscoop

Levensecht beeld.
Ongelofelijk geluid.

Ongehoord goed geluid. 

Als je speakers hebt die geschikt zijn voor Dolby Atmos, geniet je met Dolby Atmos 5.1 en 7.1 van geluid dat van alle kanten lijkt te komen. Of pair twee HomePod mini’s met Apple TV 4K en je hoort kamervullend stereogeluid bij alles wat je kijkt. Je kunt ook AirPods verbinden, voor persoonlijke ruimtelijke audio die de bewegingen van je hoofd volgt.

Siri Remote

Jij hebt het in de hand

Een aanraakgevoelige clickpad. Met een intuïtieve cirkel­beweging swipe je zo door afleveringen, scènes of frames heen. Je kunt natuurlijk ook je tv aan- of uitzetten, de input voor Apple TV 4K instellen en het volume aanpassen.

Een aparte knop voor Siri, net als op iPhone. Siri ziet er nu heel anders uit op je tv en reageert nog sneller op je commando’s. En later dit jaar kan Siri tot wel zes verschillende gezins­leden herkennen. Zo weet Apple TV 4K altijd wie er aan het woord is en krijgt iedereen persoonlijke aanbevelingen.

Wat moet ik kijken? Binnenkort geeft Siri ook tips op basis van wat je eerder hebt gekeken.

Laat me de babykamer zien. In het bedieningspaneel heb je zicht op al je slimme woning-accessoires.

Samen nog beter

De beste crew
voor je tv.

iPhone
Een veelzijdige afstands­bediening waarmee je nog meer kunt. De ingebouwde regelaars zijn zichtbaar op het toegangs­scherm en het bedienings­paneel van je iPhone, zodat je altijd de knoppen voor afspelen, pauzeren, doorspoelen, terugspoelen en het volume van je tv binnen handbereik hebt. Je kunt ook Face ID gebruiken om dingen te kopen en in te loggen bij apps.

Kleurkalibratie
De perfecte balans. Apple TV 4K werkt samen met je iPhone om kleuren automatisch te optimaliseren. Richt gewoon één keer de camera van je iPhone op het scherm, en ontdek hoe series en films er eigenlijk uit horen te zien.

Audio delen
Samen luisteren. Met ‘Audio delen’ kun je tot twee paar AirPods met een device verbinden en van elk paar afzonderlijk het volume regelen. Als iemand anders in huis naar bed wil, hoef je dus niet te stoppen met kijken.

Siri op AirPods
Leg de afstands­bediening maar weg als je AirPods in doet. Afspelen of pauzeren, scores opvragen, de nieuwste series en films vinden, het kan allemaal handsfree. Je kunt Siri zelfs vragen om het licht te dimmen of de gordijnen dicht te doen.

SharePlay
Samen kijken. Waar je ook bent. In FaceTime-gesprekken op je iPhone of iPad kun je Apple TV toevoegen, zodat iedereen tegelijk kan genieten op een groot scherm. Het afspelen blijft synchroon lopen, dus jullie kunnen allemaal op precies hetzelfde moment lachen, huilen, gillen of zuchten.

Bedien je woning

Lichten. Camera’s.
Je slimme woning is er thuis in.

Apple TV 4K is een slimme woninghub waarmee je automatisch en op afstand alle aangesloten accessoires in je huis kunt bedienen.

Slimme woninghub
Thuis is alles onder controle. In het bedieningspaneel vind je al je aangesloten accessoires op één plek. Apple TV 4K werkt naadloos samen met je HomeKit-accessoires. En nu kun je meer devices verbinden op nog meer platforms dankzij Matter6, de nieuwe connectiviteits­­standaard voor slimme accessoires. Met de Woning-app op je andere Apple devices kun je bovendien overal je slimme woning bedienen.

Automatisering
Jouw huis. Jouw regels. De Woning-app zorgt ervoor dat accessoires automatisch doen wat je wilt, wanneer je dat wilt. Je kunt ook scènes instellen waarbij meerdere accessoires samen­werken. Bijvoorbeeld deuren die op slot gaan en bewegings­sensoren die actief worden zodra het bedtijd is. Het sproei­systeem dat aan- of uitgaat afhankelijk van het weer. Lichten die dimmen en gordijnen die sluiten als het tijd is om gezellig een film te kijken. Alles wat je instelt, wordt op het juiste moment voor je geregeld.

Privacy en beveiliging
Apple TV 4K is ontworpen om je persoonlijke gegevens te beschermen. Privacy thuis is belangrijker dan ooit. Daarom worden alle gegevens uit de Woning-app zo bewaard dat ze voor Apple niet leesbaar zijn.

Aansluitingen
Aantal HDMI-uitgangen 1
Aantal USB-poorten 1
Algemeen
Streamingdiensten Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade
Bediening
Afstandsbediening Ja
Bedienen met stem Ja
Smart home platform Apple HomeKit, Apple Siri
Connectiviteit
Bluetooth Ja
Bluetooth-versie 5.0
Wi-Fi Ja
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Opslag
Opslagcapaciteit 128 GB
Scherm
HDR-formaten HLG, HDR10, HDR10+

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha