Menu
Winkelwagen

dLAN 1200+ Powerline Starter Kit

dLAN 1200+ Powerline Starter Kit
dLAN 1200+ Powerline Starter Kit
dLAN 1200+ Powerline Starter Kit
dLAN 1200+ Powerline Starter Kit
dLAN 1200+ Powerline Starter Kit
dLAN 1200+ Powerline Starter Kit
dLAN 1200+ Powerline Starter Kit
  • Merk Devolo
  • EAN: 4250059693807
  • Model 9380
Elektromic Geel Voorraad
Elektromic Herentals Op aanvraag
Elektromic Lier Op aanvraag
Aanbieding eindigt over
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
€ 99,00
€ 139,90
Excl. BTW: € 81,82

Product

Met de dLAN® 1200+ Starter Kit ontvangt u het krachtigste thuisnetwerk direct via uw stroomleiding. Sluit alle netwerkapparaten tot 1200 Mbps aan voor zware gegevenstransmissies en een snelle internettoegang. De set is compatibel met alle gangbare internet-routers en zorgt in het hele huis voor een constant snel signaal.

Met de devolo adapters maakt u gebruik van het meest krachtige thuisnetwerk van de wereldmarktleider op het gebied van powerline. Meer dan 25 miljoen tevreden klanten gebruiken wereldwijd al de innovatieve devolo dLAN® technologie. Uitgebreide bekabelingen behoren dankzij dLAN® Powerline tot het verleden - u beschikt direct over internettoegang via het stopcontact.

Het snelste internet uit het stopcontact: dLAN® 1200+
De devolo dLAN® 1200+ Starter Kit powerline zorgt er voor dat u uw thuisnetwerk in het hele huis flexibel kunt gebruiken. Via de stroomleidingen in huis verbindt u alle netwerkapparaten met tot wel 1200 Mbps direct via elk gewenst stopcontact. De installatie is kinderlijk eenvoudig: gewoon de router via de powerline-adapter op het stroomnet aansluiten, eindapparaten met de tweede adapter op een willekeurig stopcontact aansluiten en genieten van de krachtige internettoegang.

De devolo dLAN® 1200+ adapter is uitgerust met een Gigabit LAN-aansluiting, waarop u televisie, computer, of spelconsole heel gemakkelijk met een netwerkkabel op het internet kunt aansluiten. De gebruikte range+ Technology staat daarbij garant voor stabiele verbindingen met duidelijk grotere bereiken. Zo is het ook mogelijk bij leidinglengten tot wel 300 m een constant snel signaal te kunnen gebruiken.


Bliksemsnel internet zonder uitgebreide bekabelingen
Met de devolo dLAN® 1200+ Starter Kit Powerline bespaart u op dure bekabeling en maakt u gebruik van alle mogelijkheden van uw thuisnetwerk, direct via elk willekeurig stopcontact. De adapter steekt u overal daar in, waar u een internetaansluiting nodig heeft, aan het bureau voor uw computer, in de woonkamer voor uw televisie of spelconsole. Het internetsignaal wordt direct via de stroomleiding doorgegeven, u hoeft eindapparaten enkel nog via de netwerkkabel en powerline-adapter op het dichtstbijzijnde stopcontact aan te sluiten.

Het beste daarbij is: met de dLAN® 1200+ adapters gaat geen stopcontact verloren. De powerline-adapter is uitgerust met een extra stopcontact, dat u geheel naar eigen inzicht kunt gebruiken. Op uw internettoegang heeft het gebruik van het geïntegreerde stopcontact geen invloed.

Aansluitingen
Netwerkaansluiting Ja
Algemeen
Aantal per verpakking 2
Snelheid via stroomnetwerk (max.) 1200 Mbps
Connectiviteit
Wi-Fi Nee
Energieverbruik
Elektrisch verbruik 3 W
Elektrisch verbruik (stand-by) 0,7 W
Functies
Ingebouwd stopcontact Nee
Fysieke kenmerken
Beveiliging powerline 128-bit AES
Breedte 6.6 cm
Diepte 4.2 cm
Gewicht 0,399 kg
Hoogte 13 cm
Maximale kabellengte 300 m
LAN
Aantal Ethernetpoorten 1

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha