Powerline adapter Devolo dLAN 550 Duo+ Powerline | Elektromic Geel - Herentals - Lier
Menu
Winkelwagen
Devolo Powerline adapter dLAN 550 Duo+ Powerline
Devolo Powerline adapter dLAN 550 Duo+ Powerline
Devolo Powerline adapter dLAN 550 Duo+ Powerline
Devolo Powerline adapter dLAN 550 Duo+ Powerline

Devolo Powerline adapter dLAN 550 Duo+ Powerline

  • Merk Devolo
  • EAN: 4250059692930
  • Model 9293
Elektromic Geel Leverbaar op 3 tot 5 werkdagen
Elektromic Herentals Leverbaar op 3 tot 5 werkdagen
Elektromic Hove Leverbaar op 3 tot 5 werkdagen
Elektromic Lier Leverbaar op 3 tot 5 werkdagen
Centraal Magazijn Voorradig in de winkel
€ 44,99
Excl. BTW: € 37,18

Product

Combineer het beste: de innovatieve powerline-technologie maakt uw huis nu nog eenvoudiger en nog meer geschikt voor multimedia. Met de dLAN® 550 duo+ adapter breidt u uw bestaande dLAN® netwerk uit en ontvangt u snel internet op elk stopcontact. Netwerkapparaten kunt u direct aansluiten via twee geïntegreerde Fast-Ethernet-LAN-aansluitingen en u maakt in het hele huis gebruik van transmissiesnelheden tot 500 Mbps.

De dLAN® 550 duo+ adapter is compatibel met alle gangbare internet-routers en zorgt dankzij de wereldwijd vooraanstaande powerline-technologie voor een constant snel signaal. Ga voor de nummer 1: al meer dan 25 miljoen tevreden dLAN®-klanten wereldwijd gebruiken de devolo dLAN® technologie.

Uw thuisnetwerk uit het stopcontact: dLAN® 550 duo+
Met de devolo dLAN® 550 duo+ adapter haalt u uw internetverbinding direct uit het stopcontact. Zonder uitgebreide bekabeling gebruikt u uw aansluiting precies daar waar u deze nodig heeft: in het thuiskantoor, bij de spelconsole of in de woonkamer voor uw televisie.

De gebruikte range+ Technology zorgt voor een stabiele verbinding met hoger bereik op leidinglengten tot 300 meter. De dLAN® 550 duo+ adapter is voorzien van twee LAN-aansluitingen, waarmee u netwerkapparaten via een netwerkkabel op uw thuisnetwerk kunt aansluiten. Zo haalt u uw internetverbinding per direct in het hele huis uit het dichtstbijzijnde stopcontact met een snel signaal.

Dubbele LAN-aansluiting via de stroomleiding
Met de dLAN® 550 duo+ adapter sluit u maximaal twee eindapparaten tegelijkertijd aan via elk willekeurig stopcontact. Het signaal loopt direct via de stroomleiding en zorgt er voor dat u in alle delen van het huis constant snel internet kunt gebruiken - of het nu is voor uw televisie, spelconsole of in het thuiskantoor.

De gebruikte stroomaansluitingen gaan daarbij niet verloren, omdat de dLAN® 550 duo+ adapter een extra stopcontact heeft. Het extra stopcontact kunt u heel gewoon gebruiken, zonder dat dit invloed heeft op uw internetverbinding. Dankzij de innovatieve devolo PowerSave-techniek blijft het energieverbruik met de dLAN® 550 duo+ adapter minimaal.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha