Menu
Winkelwagen

A150 Zwart

A150 Zwart
A150 Zwart
A150 Zwart
A150 Zwart
A150 Zwart
A150 Zwart
A150 Zwart
  • Merk Gigaset
  • EAN: 4250366846774
  • Model A150
Elektromic Geel Voorraad
Elektromic Herentals Op aanvraag
Elektromic Lier Op aanvraag
€ 29,99
Excl. BTW: € 24,79

Product

De Gigaset A150 is een ongecompliceerd, eenvoudig te gebruiken draadloos telefoontoestel. De toetsen van het toestel hebben een duidelijk en gevoelig drukpunt, wat het invoeren van cijfers eenvoudig en plezierig maakt. De configuratie van het toestel is plug & play: bij levering is het toestel al bij het basisstation aangemeld. Dat betekent dat u de Gigaset A150 na aanschaf alleen nog maar hoeft aan te sluiten. Dankzij de functie Eco Mode Plus is de Gigaset A150 een zeer milieuvriendelijk telefoontoestel.

Gebruiksvriendelijk design
Het telefoneren met de Gigaset A150 is heel eenvoudig. De gebruiksvriendelijke toetsen hebben een duidelijk en gevoelig drukpunt voor het eenvoudig invoeren van cijfers, en het bladeren door het verlichte, grafische display is kinderspel. Dankzij plug & play kunt u de Gigaset A150 direct gebruiken nadat u hem heeft uitgepakt, aangezien de handset bij levering al bij het basisstation is aangemeld. Met de praktische lange gebruikstijden beschikt u over een ruime gesprekstijd van 18 uur en een standby-tijd van 200 uur.

Opslag van informatie
Het telefoonboek van de Gigaset A150 biedt ruimte voor 50 vermeldingen, waardoor u alle infomatie over uw belangrijkste contactpersonen altijd binnen handbereik heeft. Daarnaast slaat de Gigaset A150 automatisch de laatste 25 inkomende en gemiste oproepen op in een oproeplijst. In een tweede lijst worden de laatste 10 gekozen nummers opgeslagen, zodat u deze snel opnieuw kunt bellen. 

Betrouwbare functies
Als extra handige feature geeft de Gigaset A150 de datum en de gespreksduur weer op het display. En dankzij de alarmfunctie kunt u een afspraakherinnering programmeren. Met de handige functie NummerWeergave van de Gigaset A150 weet u bovendien altijd wie u probeert te bereiken.

ECO DECT: pure energiebesparing zonder DECT-signaal
De zuinige netadapter van de Gigaset A150 verbruikt minder elektriciteit, wat beter is voor het milieu én uw portemonnee. Net als alle andere draadloze Gigaset-telefoons vermindert dit toestel variabel het DECT-signaal tussen handset en basisstation naarmate het toestel zich dichter bij het basisstation bevindt. Bovendien schakelt de ECO Mode Plus het DECT-signaal uit zodra de telefoon zich in de standby-stand bevindt. 

Algemeen
Aantal handsets meegeleverd 1
Antwoordapparaat Ja
Telefoonlijntype Analoog
Gebruiksgemak
Aantal nummers in geheugen 50
Stroom
Gespreksduur 18 u
Stand-by tijd 200 u

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha